Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Chevrolet Camaro отримав нове обличчя

Американці нарешті оновили шосте за рахунком покоління легендарної моделі на ім'я Chevrolet Camaro, крім цього вони випустили більш демократичну модифікацію з 4-циліндровим силовим агрегатом на 2 літри. Отже, найдешевший Camaro 1LE, як і всі інші версії отримав модернізовану радіаторну решітку, яка дозволяє більш ефективно охолоджувати двигун та світлодіодні фари головного світла.

Але справжні фанати американських масклкарів будуть в захваті лише від надпотужної версії Chevrolet Camaro SS, яка здатна долати першу сотню всього за 4 секунди. При цьому доведеться змиритися з просто таки шаленою витратою високооктанового пального. В змішаному циклі 8-циліндровий бензиновий двигун здатен споживати більше 15 літрів пального на сотню кілометрів пробігу.

Тож, для європейського ринку презентували спорткар з 2-літровим турбодвигуном на 275 к.с. максимальної потужності та 400 Нм крутного моменту. Купе залишилось із заднім приводом та 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей. Розгін з 0 до 100 км/год у Chevrolet Camaro 1LE триває близька 7 секунд, а середня витрата пального не перевищує 10 літрів на кожні 100 км пробігу.    

Найбільші зміни Camaro зазнав у інтер'єрі де з'явилася нова інформаційно-розважальна система з 7-дюймовим дисплеєм у базовій комплектації. За доплату пропонується 8-дюймовий монітор та камера кругового огляду. Також, відзначимо появу більш якісних матеріалів оздоблення салону та непогану ергономіку з водійського місця.

Поява оновленого Chevrolet Camaro на європейському ринку запланована на літо цього року. Орієнтовна вартість начальної комплектації складатиме біля 40 тисяч євро...

23.04.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Chevrolet Camaro отримав нове обличчя

Політика конфіденційності